Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Tide postajajo glasni

Tide Damjan Cilensek
Skupina Tide se predstavlja z novo skladbo Riot Act, ki je prvi singel z napovedanega novega albuma.

Tide se vračajo na sceno s svojim že četrtim, rokerskim albumom. Njegov izid so napovedali za letošnjo jesen, posneli pa so tudi že prvi singel z albuma z naslovom Riot Act, ki mu lahko prisluhnete tukaj:

 

Singel je nastal kot odraz na dogajanje v Evropi in po svetu, na določen način pa v njem tudi opozarjajo predvsem mladino, da se morajo v teh časih, če želijo boljšo prihodnost in ohraniti pravice, prebuditi ter se postaviti sami zase. Skratka – bodimo glasni, naj se sliši tudi glas vseh nas malih ljudi.

Tide so single Riot Act premierno v živo predstavili na Rock Music Festivalu in z njim poželi dobre kritike. "Občutki po Music Festu so odlični, vzdušje je bilo neverjetno, druženje z bendi nepozabno. Tide smo bili prvotno rock bend in v prenovljeni zasedbi se tako tudi zares počutimo. Spet igramo glasbo, ki jo nosimo v duši in srcu, in z veseljem pričakujemo nove nastope," je po nastopu povedal kitarist in avtor pesmi, pevec Kevin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.