Tiger srhljivo povezan z Elininim novim fantom

Foto: EPA
Foto: EPA
Jamie Dingman, novi izbranec Elin Nordegren, je na shrljiv način povezan z njenim bivšim možem Tigerjem Woodsom. Kot kaže, je Jamie nekoč spal z Rachel Uchitel, ki je bila Tigerjeva ljubica številka ena.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je v javnosti pojavila novica, da se je Elin zapletla z milijonarjem Jamiejem Dingmanom, se je zdaj razvedelo, da je ta na zanimiv način povezan z Elininim bivšim možem Tigerjem Woodsom. Ameriška spletna stran TMZ je odkrila, da je Tigerjeva najbolj znana ljubica  Rachel Uchitel nekoč hodila z Jamiejem.

Prava Santa Barbara
A to še ni vse. Ko je Rachel povedala Jamieju, da ima afero s Tigerjem, ji je ta dejal: "Ni problema, bom pa začel hoditi z njegovo ženo Elin."

Omenjena spletna stran je izvedela tudi, da sta Rachel in Jamie v času, ko so Tigerjevi škandali prišli v javnost, živela pod isto streho. Imela sta še sostanovalko Jen Madden, ki je medijem tudi izdala zgodbo o Rachel in Tigerju, saj je prisluškovala Rachelinim in Jamiejevim pogovorom.

Kako vse skupaj prenaša Elin, zaenkrat še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.