Magazin > VIP
31 ogledov

Tiger srhljivo povezan z Elininim novim fantom

Tiger Woods, Elin Nordegren EPA
Jamie Dingman, novi izbranec Elin Nordegren, je na shrljiv način povezan z njenim bivšim možem Tigerjem Woodsom. Kot kaže, je Jamie nekoč spal z Rachel Uchitel, ki je bila Tigerjeva ljubica številka ena.

Potem ko se je v javnosti pojavila novica, da se je Elin zapletla z milijonarjem Jamiejem Dingmanom, se je zdaj razvedelo, da je ta na zanimiv način povezan z Elininim bivšim možem Tigerjem Woodsom. Ameriška spletna stran TMZ je odkrila, da je Tigerjeva najbolj znana ljubica  Rachel Uchitel nekoč hodila z Jamiejem.

Prava Santa Barbara
A to še ni vse. Ko je Rachel povedala Jamieju, da ima afero s Tigerjem, ji je ta dejal: "Ni problema, bom pa začel hoditi z njegovo ženo Elin."

Omenjena spletna stran je izvedela tudi, da sta Rachel in Jamie v času, ko so Tigerjevi škandali prišli v javnost, živela pod isto streho. Imela sta še sostanovalko Jen Madden, ki je medijem tudi izdala zgodbo o Rachel in Tigerju, saj je prisluškovala Rachelinim in Jamiejevim pogovorom.

Kako vse skupaj prenaša Elin, zaenkrat še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.