Tila uprizorila samomor

Foto: Žurnal24 Fotografija, ki je prestrašila oboževalce.
Tila Tequila je objavila fotografije, na katerih ima prerezane žile. To naj bi si storila sama, oziroma njen alter ego Jane. Razburjeni oboževalci so poklicali policijo, a se je izkazalo, da se je samo šalila.
Oglej si celoten članek

Starleta Tila Tequila je na svojem blogu pred kratkim objavila, da ima razcepljeno osebnost. Njen alter ego, ki mu je ime Jane, jo je v besu želel celo ubiti.

 

"Jane je bila pravkar tukaj, poskušala me je ubiti! Kri je vsepovsod, po vsem  telesu me je porezala z noži!" je zapisala Tila in hitela razlagati, kako se je prebudila v krvavi postelji. "Jane se je čisto zmešalo. Samo malo sem zadremala in že sem se prebudila z urezninami in krvjo na rjuhi."

 

Foto: Žurnal24 Tila Tequila

Sprožila policijsko akcijo

Ker je zvezdnica fotografije poskusa samomora objavila na Twitterju, je njene sledilce močno zaskrbelo, zato so poklicali policijo. Ko so možje v modrem prispeli na njen dom v Hollywoodu, so odkrili, da je Tila nepoškodovana, fotografije pa so se izkazale za potegavščino.

 

Gospodična Tequila jo je odnesla le z opozorilom, kar pa jo je vseeno močno razburilo. Svojim oboževalcem je nato napisala novo sporočilo: "Pomirite se, za vraga! Ne mislim se ubiti, ali ne razumete šale? To je bilo zadnjič, da sem kaj delila z vami, idioti!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.