Magazin > VIP
132 ogledov

Tila uprizorila samomor

Fotografija, ki je prestrašila oboževalce. Žurnal24 main
Tila Tequila je objavila fotografije, na katerih ima prerezane žile. To naj bi si storila sama, oziroma njen alter ego Jane. Razburjeni oboževalci so poklicali policijo, a se je izkazalo, da se je samo šalila.

Starleta Tila Tequila je na svojem blogu pred kratkim objavila, da ima razcepljeno osebnost. Njen alter ego, ki mu je ime Jane, jo je v besu želel celo ubiti.

 

"Jane je bila pravkar tukaj, poskušala me je ubiti! Kri je vsepovsod, po vsem  telesu me je porezala z noži!" je zapisala Tila in hitela razlagati, kako se je prebudila v krvavi postelji. "Jane se je čisto zmešalo. Samo malo sem zadremala in že sem se prebudila z urezninami in krvjo na rjuhi."

 

Tila Tequila | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sprožila policijsko akcijo

Ker je zvezdnica fotografije poskusa samomora objavila na Twitterju, je njene sledilce močno zaskrbelo, zato so poklicali policijo. Ko so možje v modrem prispeli na njen dom v Hollywoodu, so odkrili, da je Tila nepoškodovana, fotografije pa so se izkazale za potegavščino.

 

Gospodična Tequila jo je odnesla le z opozorilom, kar pa jo je vseeno močno razburilo. Svojim oboževalcem je nato napisala novo sporočilo: "Pomirite se, za vraga! Ne mislim se ubiti, ali ne razumete šale? To je bilo zadnjič, da sem kaj delila z vami, idioti!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.