Tim Kores: "Moj odnos z njo je kot z drugega planeta"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Tako se pevec Tim Kores razume s Tanjo Kocman.
Oglej si celoten članek

Na letošnji Emi si je voditeljica Tanja Kocman kar malce privoščila pevca Tima Koresa, s katerim sicer vodita jutranjo radijsko oddajo in se poznata precej dobro. "Bil je že z veliko znanimi Slovenkami, kar pomeni, da so znane Slovenke zelo dobrodelne. Lepo je to vedeti. Je tudi zelo samozavesten gospod. Zase pravi, da je štajerski magnum, drugi ga kličemo mariborska vodna pištolica,“ je v smehu povedala Tanja. Ena njenih izjav pa je bila tudi: "Nekoč metalec, potem član fantovske skupine, potem rocker in zdaj na Emi. Vidimo, da si glasbenemu stilu tako zvest kot svojim puncam." Pri zadnji izjavi ga je Tanja šokirala tudi Tima, saj jo je v smehu pogledal, češ, kaj govori.

Foto: Saša Despot Tanja Kocman, Mario Galunič No, zanimalo nas je, v kakšnih odnosih sta danes, nekaj dni po Emi. Ji je Tim kaj zameri? "Ah, ne. Midva imava takšen odnos. Ljubeč, prijateljsko-sestrski odnos bi lahko rekel. No, dobro, s sestrami sem malo bolj nežen. Najin odnos s Tanjo je kot z drugega planeta,“ je v smehu za naš medij povedal Mariborčan. Tudi Tanja je za Žurnal24 povedala, da se še vedno odlično razumeta in da do zamer ni prišlo. "Poznam Timove meje in čez te ne bi šla. Vem, kje je meja najinega humorja. No … On jo včasih prekorači, pa kaj naj. Zato mu pa ne ostanem dolžna,“ je zaključila Tanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:11 8. Marec 2017.

    A je on baje brat od gospoda 3 krat za posilstvo + ugrabitev ter ostali asortiment obsojenega ki rad pride …

  • 08:17 8. Marec 2017.

    Včasih kliknem na kak tak članek in se čudim who the fuc**cookies je pa to ??? Potem se pa spomnim, …

  • 08:07 8. Marec 2017.

    Ma kaj toliko vlačite tega šupka, čisti niče, napenja se a ni vreden enega centa. Prišparajte nas malo od takih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.