Tina Maze rodila

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Vesela novica. Tina Maze je mamica.
Oglej si celoten članek

Kot poroča spletni Večer, je naša najboljša smučarka vseh časov Tina Maze postala mamica. Mazejeva je rodila deklico, ki je na svet privekala nekoliko prej, kot je bilo predvideno. Tako mamica kot hčerka naj bi se počutili dobro. Mazejeva novice o rojstvu hčerke še ni javno objavila. 

Mazejeva je nosečnost potrdila sredi novembra, ko je na svojem Twitter računu objavila fotografijo, na kateri je pokazala trebušček. "Ta zima bo zelo posebna ... Pričakujeva novo poezijo, novo življenje. Ni besed, ki bi opisale najino srečo in hvaležnost, da bova postala starša," sta zapisala Tina in Andrea Massi. 

Novopečenima staršema iskreno čestitamo!

Oblegana Tina Otroka bo zaščitila z vsemi močmi

Magazin Tina Maze je s to fotografijo potrdila nosečnost

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 05:56 9. Februar 2018.

    Čestitke družini

  • 20:50 8. Februar 2018.

    Čestitke obema. Kdor ima otroke, ve kaj je odrekanje. Kdor pa otrok nima, ne ve kaj je SREČA.

  • 19:23 8. Februar 2018.

    Čestitke obema

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.