Šport > Zimski športi
11597 ogledov

Otroka bo zaščitila z vsemi močmi

tina maze Mediaspeed
Najuspešnejša slovenska smučarka Tina Maze ne bo podlegla evforiji družbenih omrežij.

Nekdanja smučarska šampionka Tina Maze se po koncu aktivne kariere posveča različnim projektom in ostaja povezana z alpskim smučanjem. Nedavno je povzročila pravcati medijski tsunami z javnim oznanilom, da z dolgoletnim partnerjem Andreo Massijem pričakujeta prvega otroka.

V intervjuju za Sportal se je 34-letnica zaobljubila, da nosečnosti in materinstva ne bo obešala na veliki zvon. "Marsikdo objavi kaj, česar mu res ne bi bilo treba. Jaz sem skušala socialna omrežja obrniti sebi v prid, torej tako, da sem podajala informacije in svoja mnenja. S tem sem dajala vsebino in preprečevala, da bi si kdo izmišljeval ali ugibal," je odnos do družbenih omrežij, ki postajajo nepogrešljiv člen vsakdanjega življenja, opredelila Tina.

Šestkratna slovenska športnica leta bo tako kot svojo ščitila tudi zasebnost bodočega družinskega člana. "Premalo poznam slovensko zakonodajo in to, kaj ta pravi o zaščiti otrok. Vem, da se v Italiji v medijih ne sme objavljati fotografij otrok. Njihov obraz mora biti zamegljen. Tudi sama nočem, da bi bil moj otrok prisoten v medijih, dokler si ne bo tega zaslužil," je za Sportal pojasnila Črnjanka in dodala: "Dobro me poznate in veste, da imam rada svojo zasebnost. Ne želim govoriti o njej. Nikoli nisem. Ko bo del te zasebnosti še otrok, jo bom ščitila še toliko bolj."

Komentarjev 14
Sorodne novice