Tina Turner: Ljubezen svojega življenja spoznala na letališču

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njuni duši sta se takoj prepoznali.
Oglej si celoten članek

24. maja je za vedno oči zaprla pevka Tina Turner, ki je v življenju prestala ogromno vzponov in padcev. Kot je povedala v dokumentarnem filmu o svojem življenju, je bilo padcev mnogo več kot vzponov. Zvezdnica je morala med drugim pokopati dva sinova, pestile pa so jo tudi hude zdravstvene težave. 

V ljubezni je imela Tina veliko smole, a tudi neizmerno srečo. Njena dva moža si ne bi mogla biti bolj različna. Njen prvi mož Ike Turner jo je pretepal, njen drugi mož, producent Erwin Bach, pa ji je daroval ledvico ...

Pri 16 let mlajšemu Nemcu je Tina našla svoj varni pristan. Par se je spoznal leta 1985, poročila pa sta se šele leta 2013. Tina je povedala, da je iskrica preskočila takoj. "Spoznala sva se na letališču v Düsseldorfu. Njen manager Roger me je prosil, naj jo grem iskat," je v HBO-jevem dokumentarnem filmu o soprogi povedal Bach, Tina pa je izjavila: "Bil je mlajši. Takrat je bil star 30 let in imel je prelep obraz. Nemogoče ga je opisati. Noro! Pomislila sem: 'Od kod se je vzel?' Bil je res zelo privlačen. Moje srce je podivjalo, kar pomeni, da sta se spoznali duši, in tresle so se mi roke."

Kaj je bil recept za njun srečen zakon? "Pustiva si svobodo, hkrati pa sva par. Erwin, ki je tudi sam uspešen, se nikoli ni niti malo ustrašil moje kariere, mojih talentov ali moje slave. Kaže mi, da resnična ljubezen ne zahteva zatemnitve moje luči, da bi on lahko zasijal. Nasprotno, drug drugemu sva luč življenja in skupaj si želiva čim bolj svetiti," je nekoč povedala Turner.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:50 26. Maj 2023.

    Toyboy!

  • 09:53 26. Maj 2023.

    Saj ni Tina problem, problem sta dva svizca v parlamentarnih klopeh, Dejan Zavec in drrugi SD jev lenuh Jonas, o …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.