Tinkara: Slovenec Slovenca živega odira

Foto: Jani Ugrin / MMC RTV SLO
Foto: Jani Ugrin / MMC RTV SLO
Tinkara Kovač razočarana nad nepodporo Slovenskih medijev.
Oglej si celoten članek

"Razmišljam. V teh dneh sem imela veliko intervjujev. Z ekipo smo na nogah in v pogonu non stop. Novinarji so zelo pripravljeni, prijazni, izobraženi in o meni osebno in o nas vedo veliko. Predvsem pa so pozitivni do mene, ekipe in Slovenije. Zakaj in čemu je potrebno, da berem samo v naših - domačih medijih tako bizarne članke on nas in patološke komentarje? Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira," se na svojem Facebook profilu sprašuje Tinkara Kovač in dodaja: "Danci pravijo in na veliko zapišejo, da se najbolj srečen narod. Žalostno je gledati in brati tako Slovenijo."

Tinkara se trenutno mudi v Köbenhavnu, kjer se bo 8. maja potegovala za mesto v finalu Evrovizije. Mi bomo stiskali pesti in zagotovo ne bomo edini na sončni strani alp, kajne?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • SLOVENSKI POSLOVNI DAN NA DANSKEM – danes je v Kopenhagen odpotoval Predsednik VZMD, kjer se je sestal s tamkajšnjim Veleposlanikom …

  • 17:58 3. Maj 2014.

    No pa glede na medalje ki jih Slovenija pobaše na OI mislim da so le-te svetlobna leta pred Evrovizijo. Vse …

  • 17:11 3. Maj 2014.

    AAAAAAAA res 40 tisoč € ?????????<br />KAJ STA DELALA KOT ROBOTA ali kot JUGOTA ???????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.