Magazin > VIP
35 ogledov

Tinkara: Slovenec Slovenca živega odira

Tinkara Kovač Eurosong Jani Ugrin / MMC RTV SLO
Tinkara Kovač razočarana nad nepodporo Slovenskih medijev.

"Razmišljam. V teh dneh sem imela veliko intervjujev. Z ekipo smo na nogah in v pogonu non stop. Novinarji so zelo pripravljeni, prijazni, izobraženi in o meni osebno in o nas vedo veliko. Predvsem pa so pozitivni do mene, ekipe in Slovenije. Zakaj in čemu je potrebno, da berem samo v naših - domačih medijih tako bizarne članke on nas in patološke komentarje? Komu koristi, da Slovenec Slovenca živega odira," se na svojem Facebook profilu sprašuje Tinkara Kovač in dodaja: "Danci pravijo in na veliko zapišejo, da se najbolj srečen narod. Žalostno je gledati in brati tako Slovenijo."

Tinkara se trenutno mudi v Köbenhavnu, kjer se bo 8. maja potegovala za mesto v finalu Evrovizije. Mi bomo stiskali pesti in zagotovo ne bomo edini na sončni strani alp, kajne?

Komentarjev 11
  • Vseslovensko Združenje Malih D 23:37 03.maj 2014.

    SLOVENSKI POSLOVNI DAN NA DANSKEM – danes je v Kopenhagen odpotoval Predsednik VZMD, kjer se je sestal s tamkajšnjim Veleposlanikom RS, slovensko ekipo Evrovizije 2014 in vodstvom EuroCluba, z namenom priprave Slovenskega poslovnega dne ter učinkovite predstavitve slovenskih podjetij, blagovnih ...prikaži več znamk, izdelkov in poslovnih priložnosti. www.vzmd.si/component/searchjseblod/slovenski%20poslovni%20dan/?ordering=&searchphrase;=all

  • Jaka.marinsek 17:58 03.maj 2014.

    No pa glede na medalje ki jih Slovenija pobaše na OI mislim da so le-te svetlobna leta pred Evrovizijo. Vse več držav se pa tega sranja ne udeležuje več ker je to res čisto zapravljanje denarja. Razen seveda Slovenije. Gospa ...prikaži veča Plastik-fantastik mora pač vsaj enkrat na leto peljat sebe in/ali hčer nekam na dopust.

  • Dušan Križanič 17:11 03.maj 2014.

    AAAAAAAA res 40 tisoč € ?????????KAJ STA DELALA KOT ROBOTA ali kot JUGOTA ???????