Tjaša svetuje, v čem na službeno zabavo

Foto: Arhiv Fashion Week
Foto: Arhiv Fashion Week
Za na službeno zabavo se oblecite formalno-elegantno. Tjaša Kokalj svetuje, da za takšno priložnost izberete temne odtenke.
Oglej si celoten članek

Decembrske poslovne zabave nad garderobno omaro vedno postavijo vprašaj. Odgovore in nasvete za pravila primernega stiliranja na poslovnih srečanjih smo poiskali pri strokovnjakinji modnega bontona Tjaši Kokalj. Kaj priporoča in kaj odsvetuje, pa smo zapisali spodaj.

Manj je več

"Idealna izbira za poslovne zabavah ostaja ženski hlačni kostim ali kombinacija suknjiča in krila. V manj formalni obliki pa bi priporočala tudi malo črno obleko, s katero nikdar ne zgrešite," svetuje Kokaljeva in dodaja, da lahko to elegantno združite s kosom elegantnega nakita in pisemsko torbico. "Naredite vtis z dobro izbiro in ne s količino," poudarja.

Sega naj do kolen

"Krilo naj ne bo prekratko, konča naj se pri kolenih. Zraven oblecite plašč, ki je lahko krajši in sega do bokov, a ne daljši od krila," pravi Kokaljeva in dodaja, da so za večerne dogodke najprimernejša oblačila v temnejših odtenkih, kot so črna, siva, temno rdeča ali temno vijoličasta. Pretiravati prav tako ne gre niti z višino pet – idealna višina je med petimi in sedmimi centimetri.

Bodite diskretni

"Pri ličenju ne pretiravajte. Svetovala bi senčenje v rjavi barvi, saj deluje najnaravneje, nikakor pa ne izberite predivjega odtenka. Prav tako se raje izognite močnim dišavam in veliki količini bleščic," o lepotni izbiri pravi Kokaljeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.