Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Tjaša svetuje, v čem na službeno zabavo

teden mode fashion week Tjaša Kokalj Arhiv Fashion Week
Za na službeno zabavo se oblecite formalno-elegantno. Tjaša Kokalj svetuje, da za takšno priložnost izberete temne odtenke.

Decembrske poslovne zabave nad garderobno omaro vedno postavijo vprašaj. Odgovore in nasvete za pravila primernega stiliranja na poslovnih srečanjih smo poiskali pri strokovnjakinji modnega bontona Tjaši Kokalj. Kaj priporoča in kaj odsvetuje, pa smo zapisali spodaj.

Manj je več

"Idealna izbira za poslovne zabavah ostaja ženski hlačni kostim ali kombinacija suknjiča in krila. V manj formalni obliki pa bi priporočala tudi malo črno obleko, s katero nikdar ne zgrešite," svetuje Kokaljeva in dodaja, da lahko to elegantno združite s kosom elegantnega nakita in pisemsko torbico. "Naredite vtis z dobro izbiro in ne s količino," poudarja.

Sega naj do kolen

"Krilo naj ne bo prekratko, konča naj se pri kolenih. Zraven oblecite plašč, ki je lahko krajši in sega do bokov, a ne daljši od krila," pravi Kokaljeva in dodaja, da so za večerne dogodke najprimernejša oblačila v temnejših odtenkih, kot so črna, siva, temno rdeča ali temno vijoličasta. Pretiravati prav tako ne gre niti z višino pet – idealna višina je med petimi in sedmimi centimetri.

Bodite diskretni

"Pri ličenju ne pretiravajte. Svetovala bi senčenje v rjavi barvi, saj deluje najnaravneje, nikakor pa ne izberite predivjega odtenka. Prav tako se raje izognite močnim dišavam in veliki količini bleščic," o lepotni izbiri pravi Kokaljeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.