Tjašina obsesija: Bi šle tako daleč?

Foto: M24 Photo Agency Tjaša Kokalj Foto: Saša Despot LJFW Foto: Facebook Doroteja Premužič Foto: Klemen Razinger Nina Šušnjara
Voditeljica Tjaša Kokalj je ena najvidnejših modnih navdušenk v našim medijskem prostoru, ki z veseljem preizkusi skoraj vsak nov modni trend.
Oglej si celoten članek

Letošnjo pomlad jo je navdušila pastelno roza, ki jo je po prihodu iz počitnic na Portugalskem, nanesla tudi na svoje lase. Ta trend sicer ni tako nov, med domačimi estradnicami sta mu namreč že podlegli tudi vizažistka Doroteja Premužič in oblikovalka Nina Šušnjara

Za tako obarvane lase se lahko odločite doma, in sicer s pomočjo posebnih kred ali barvnega preliva, ki je obstojen le nekaj pranj. Če se želite s tovrstno barvo ponašati dlje časa, pa boste morale obiskati frizerski salon.  

"Mislim, da je poletje pravi čas za tovrstne eksperimente, saj dopušča malo več drznosti. Sama sem najprej preizkusila krede, ki pa se zelo hitro spirajo, nato pa sem po raziskovanju na spletu odkrila preliv, ki se ne spira tako hitro in predvsem ne uničuje las, kar mi je zelo pomembno. A naj povem, da sem ravno od frizerja in sem trenutno roza. Ta trend bom izživela do konca," pravi Tjaša, ki pa kljub trendom že vrsto let, ne glede na letni čas, ostaja zvesta vsaj enemu lepotnemu ritualu: "Vsak večer si odstranim ličila, očistim obraz in nanesem dobro vlažilno kremo. Vlaženje obraza je moja stalnica."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:17 19. Junij 2016.

    njen

  • 18:17 19. Junij 2016.

    njken stil je itak papagajski

  • 15:04 19. Junij 2016.

    kure znajo it tako daleč in še dlje....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.