Magazin > Lepota & telo
127 ogledov

Tjašina obsesija: Bi šle tako daleč?

Tjaša Kokalj
1/4
Instagram
Voditeljica Tjaša Kokalj je ena najvidnejših modnih navdušenk v našim medijskem prostoru, ki z veseljem preizkusi skoraj vsak nov modni trend.

Letošnjo pomlad jo je navdušila pastelno roza, ki jo je po prihodu iz počitnic na Portugalskem, nanesla tudi na svoje lase. Ta trend sicer ni tako nov, med domačimi estradnicami sta mu namreč že podlegli tudi vizažistka Doroteja Premužič in oblikovalka Nina Šušnjara

Za tako obarvane lase se lahko odločite doma, in sicer s pomočjo posebnih kred ali barvnega preliva, ki je obstojen le nekaj pranj. Če se želite s tovrstno barvo ponašati dlje časa, pa boste morale obiskati frizerski salon.  

"Mislim, da je poletje pravi čas za tovrstne eksperimente, saj dopušča malo več drznosti. Sama sem najprej preizkusila krede, ki pa se zelo hitro spirajo, nato pa sem po raziskovanju na spletu odkrila preliv, ki se ne spira tako hitro in predvsem ne uničuje las, kar mi je zelo pomembno. A naj povem, da sem ravno od frizerja in sem trenutno roza. Ta trend bom izživela do konca," pravi Tjaša, ki pa kljub trendom že vrsto let, ne glede na letni čas, ostaja zvesta vsaj enemu lepotnemu ritualu: "Vsak večer si odstranim ličila, očistim obraz in nanesem dobro vlažilno kremo. Vlaženje obraza je moja stalnica."

Komentarjev 4
  • patron 18:17 19.junij 2016.

    njen

  • patron 18:17 19.junij 2016.

    njken stil je itak papagajski

  • marabunta 15:04 19.junij 2016.

    kure znajo it tako daleč in še dlje....