To bo sedaj delala Indira Ekić

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Indira Ekić se vrača k šovu The Biggest Loser.
Oglej si celoten članek

Edina ženska med finalisti šova The Biggest Loser Slovenija, Indira Ekić, je zelo talentirana vizažistka. Njen posel očitno cveti. Kot pravi na Facebooku, ima v letu 2018 le še nekaj prostih terminov. "Vse kaže na to, da bo to leto 2018 čudovito! Toliko maturantk, nevest, družic, mamic. Se že veselim dela z vami!“ je zapisala Indira, ki si je kljub kopici dela našla še en izziv.

Magazin Indira naj bi se umaknila od nekdanjih sotekmovalcev

S produkcijsko hišo Omega production bo sodelovala kot vizažistka pri projektu The Biggest Loser Slovenija. O Omega production se je februarja veliko pisalo. Nekdanji voditelj pri Planet TV, Miha Brajnika, ki ga je Omega productions odpustil, je pred nekaj tedni trdil, da mu še dolgujejo denar.  

Indira iz Biggest Loser Indira iz The Biggest Loser: Dol boste padli, ko boste videli, kakšna je danes

Foto: Instagram indira ekić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • dd
    12:27 7. Marec 2018.

    Naj se ne pozabi registrirat kot sp, in plačat davek, sicer jo bo takoj inšpekcija.

  • 19:45 6. Marec 2018.

    Kdo hudiča je ta baba, še nikdar slišal zanjo, ne je videl. Bolan članek samo, da polpismeni novinar nekaj blebeta.

  • 14:10 6. Marec 2018.

    Pa se je rodila še ena zvezda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.