To je cena obleke, s katero je Kolinda zasenčila Melanio

Foto: Epa
Foto: Epa
Znesek obleke, v kateri je ob Trumpovih blestela hrvaška predsednica, vas bo presenetil!
Oglej si celoten članek

Da je Kolinda Grabar Kitarović na 73. skupščini Združenih narodov v New Yorku s svojo opravo zasenčila celo eno najlepših prvih dan vseh časov,  Melanio Trump, smo že pisali, presenetila pa nas je cena obleke, v kateri je Kolindo opazil cel svet.

Seksi predsednica Uff, Kolinda do konca zasenčila Melanio Trump!

Obleka je delo hrvaške oblikovalke Snježane Mehun in mladega talenta Antuna Tina Brišarja, narejena je iz elastana ter bombaža, stane pa 1500 kun oziroma skoraj okroglih 200 evrov. Prav nič pretiranega, sploh za izgled, ki je zasenčil celo Melanio Trump, kajne? Sicer je Grabar Kitarovićeva povedala, da nosi le obleke hrvaških oblikovalcev, ko je za rusko izdajo revije Marie Claire dala intervju in pozirala kot manekenka. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:52 29. September 2018.

    Ha, ha , ha, Na žurnalu ste res samo Loleki. Kaj ta obleka je lepa? Všeč vam je samo zato, …

  • 15:41 29. September 2018.

    Nobena obleka ne zasenči Melanije. Kolinda nima šans.

  • 13:00 29. September 2018.

    ona ni zasenčila prav nobene !!!!!! namesto da bi hvalili naše -...hrvati sploh ne bi omenili Melanije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.