To je dekle, ki jo je Enrique povabil na oder v Stožicah

Foto: Mediaspeed Enrique Iglesias Foto: Mediaspeed Enrique Iglesias Foto: Mediaspeed Enrique Iglesias Foto: Mediaspeed Enrique Iglesias Foto: Mediaspeed Enrique Iglesias
Nihče od pristojnih ni pričakoval, da se bo to zgodilo.
Oglej si celoten članek

21-letna Kristina iz Bovca je tista srečnica, ki si je v soboto za nekaj minut delila oder z enim in edinim Enriquejem Iglesiasom. Kristina je tista oboževalka, ki je dobila čast, da jo je Enrique med balado Hero povabil k sebi na oder in z njo zaplesal, ji zapel eno njegovih najlepših balad in jo celo vprašal, če ima fanta.

Za Enriqueja je sicer značilno, da med pesmijo Hero na oder povabi dekle in z njo zapleše. Dolgo časa se je z dekleti tudi poljubljal. Zakaj ne deli več poljubov? Ne vemo. Je pa internet poln teorij zarot.

Na prvem ljubljanskem koncertu je to priložnost dobila 21-letnica. Enrique jo je vprašal, če ima fanta in če je z njo na koncertu. "Kje imaš telefon? Daj, pokliči ga," je rekel 42-letni pevec in med zvonenjem sta oba upala, da se bo njen fant javil. Žal, se ni.

Foto: Osebni ahiv Enrique Iglesias

Kristino smo po koncertu prosili za izjavo. "Težko je opisati trenutek. Ne vem, kaj se mi je potikalo po glavi, ker sem sama komaj dojemala. Kaj se je pravzaprav res dogajalo?" navdušenja ni skrivala in ob vprašanju, če je bilo vse dogovorojeno v naprej povedala: "(smeh) Seveda ne. Kaj naj rečem? Na pravem mestu ob pravem trenutku?"

Za naš medij je povedala tudi, da je bil njen fant zanjo izjemno vesel, da se ji je zgodilo nekaj tako neverjetnega in nepozabnega.

Verjamemo, da je Kristina zdaj še večja oboževalka, kot je bila prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.