Magazin > Film & Glasba & TV
47652 ogledov

To je dekle, ki jo je Enrique povabil na oder v Stožicah

Enrique Iglesias
1/5
Mediaspeed
Nihče od pristojnih ni pričakoval, da se bo to zgodilo.

21-letna Kristina iz Bovca je tista srečnica, ki si je v soboto za nekaj minut delila oder z enim in edinim Enriquejem Iglesiasom. Kristina je tista oboževalka, ki je dobila čast, da jo je Enrique med balado Hero povabil k sebi na oder in z njo zaplesal, ji zapel eno njegovih najlepših balad in jo celo vprašal, če ima fanta.

Za Enriqueja je sicer značilno, da med pesmijo Hero na oder povabi dekle in z njo zapleše. Dolgo časa se je z dekleti tudi poljubljal. Zakaj ne deli več poljubov? Ne vemo. Je pa internet poln teorij zarot.

Na prvem ljubljanskem koncertu je to priložnost dobila 21-letnica. Enrique jo je vprašal, če ima fanta in če je z njo na koncertu. "Kje imaš telefon? Daj, pokliči ga," je rekel 42-letni pevec in med zvonenjem sta oba upala, da se bo njen fant javil. Žal, se ni.

Enrique Iglesias | Avtor: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik

Kristino smo po koncertu prosili za izjavo. "Težko je opisati trenutek. Ne vem, kaj se mi je potikalo po glavi, ker sem sama komaj dojemala. Kaj se je pravzaprav res dogajalo?" navdušenja ni skrivala in ob vprašanju, če je bilo vse dogovorojeno v naprej povedala: "(smeh) Seveda ne. Kaj naj rečem? Na pravem mestu ob pravem trenutku?"

Za naš medij je povedala tudi, da je bil njen fant zanjo izjemno vesel, da se ji je zgodilo nekaj tako neverjetnega in nepozabnega.

Verjamemo, da je Kristina zdaj še večja oboževalka, kot je bila prej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.