Magazin > Film & Glasba & TV
1917 ogledov

Drugo leto v Stožice prihaja Enrique Iglesias

Enrique Iglesias
Informacijo objavil tudi na svojem Facebooku.

Enrique Iglesias, verjetno najbolj priljubljeni 'latino lover' bo 12. maja 2018 nastopil v ljubljanskih Stožicah v sklopu svoje turneje Sex & Love. Kot napovedujejo organizatorji koncerta, ljubitelje njegove glasbe čaka nepozabno doživetje, izjemen šov in odlična produkcija, ki so bo v celoti razlikovala od koncerta v zagrebški Areni maja lani.

Enrique Iglesias | Avtor: facebook facebook

"Obstajajo trenutki na odru, ko si moram vzeti trenutek zase, ko pogledam okoli sebe ter sem prevzet s čustvi obiskovalcev in energije, ki jo soustvarijo z menoj na koncertu. Vsakič, ko pogledam naokoli, opazim množico nasmejanih obrazov, ki se jim nasmejim nazaj, saj me vedno znova opomnijo, kako srečen sem lahko, da lahko nastopam in sem prisoten," pravi pevec ob nadaljevanju svetovne turneje. Enrique bo maja prvič nastopil v Sloveniji.

Lastnik enega najnežnejših moških glasov zadnjega stoletja je glasbeno kariero začel s prvim albumom leta 1995 in se hitro uvrstil med najbolj prepoznavna imena svetovne pop glasbe. Svoj prvi album je posnel v Torontu, Kanadi. Od začetka kariere je prejel številne nagrade za svoje glasbene dosežke, med njegovimi najbolj popularnimi skladbami pa so Bailamos, Away, Hero, Be With You, Takin' Back My Love, Rhythm Divine in mnoge druge uspešnice.

Karte bodo na voljo na vseh Eventimovih prodajalnih mestih in na njihovi uradni strani od jutri, 13. decembra, od 10. ure dalje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice