Magazin > VIP
273 ogledov

Po 12 letih konec slavne ljubezni?

Ana Kurnikova Enrique Iglesias Reuters
Ameriški mediji poročajo, da naj bi Ana Kurnikova in Enrique Iglesias po 12 letih zveze resno razmišljala o njenem koncu.

Razlog za konec med Ano Kurnikovo in Enriquejem Iglesiasom naj bi bil ta, da si ruska tenisačica že dlje želi ustvariti družino in se poročiti, španski glasbenik pa se v tej vlogi po 12 letih razmerja še kar ne vidi. "Ana se je naveličala čakati nanj in na poroko. Vedno bolj se ji zdi, da se to nikoli ne bo zgodilo, zato je pripravljena iti naprej," je za ameriške medije povedal neimenovani vir in dodal: "Ta tema je pri njiju prisotna že dlje, a sta se do zdaj vedno nekako pogovorila. Zdaj pa bo čas pokazal svoje."

Maja se je sicer govorilo, da naj bi se parček zaročil, a so pevčevi menedžerji takrat hitro sporočili, da nimata "nobenega namena" skočiti v zakonski jarem. Tokratnih govoric o razhodu pa Enriquejev tiskovni predstavnik ni hotel komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.