Magazin > VIP
8224 ogledov

Enrique Iglesias in Anna Kurnikova dobila dvojčka

Ana Kurnikova Enrique Iglesias Reuters
Rodila naj bi pretekli vikend.

Pevec Enrique Iglesias, ki maja prihaja v Ljubljano, in nekdanja tenisačica Anna Kurnikova sta pretekli vikend prvič postala starša, piše ameriški portal TMZ. V soboto naj bi rodila dvojčka – deklico in dečka. Kot je neimenovani vir iz Miamija, kjer zaljubljenca živita, povedal za TMZ, sta dvojčkoma nadela imeni Nicholas in Lucy.

Najbolj neverjetno pa je, da je dvema tako velikima svetovnima zvezdnikoma uspelo skriti nosečnost. Kot je pobrskal TMZ in kot smo se prepričali tudi sami, so bile zadnje Annine fotografije, ko jo je ujela leča paparaca, nastale junija 2016. Anne torej že leto in pol ni bilo nikjer na spregled, na njenem Instagramu pa so objavljene le fotografije od prsi gor in videi, kjer se ne vidi trebuha.

Parček je bil že od nekdaj zelo skrivnosten in o svoji zvezi z mediji ni veliko delil. Skupaj sta že od leta 2001, ko sta se spoznala na snemanju pevčevega spota Escape. Par naj bi bil nekaj let celo poročen, saj so na Anninem prstancu že nekajkrat opazili prstan z ogromnim kamnom, a o teh govoricah nikoli nista spregovorila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice