To je Dončičeva Anamaria dobila za materinski dan

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pokazala je, kako je praznovala materinski dan.
Oglej si celoten članek

12. maja vsako leto Američani praznujejo materinski dan. Prvič ga je čez lužo praznovala tudi Anamaria Goltes, partnerka našega košarkarskega asa Luke Dončića, ki je mati postala decembra, ko se jima je rodila hčerkica Gabriela.

Čeprav partnerja hčerko skrbno skrivata pred mediji, kdaj pa kdaj objavita kakšno prikupno fotografijo. V preteklosti sta že pokazala, kako se je njuna prvorojenka udeležila prve očkove tekme ali pa kako z njim drema na kavču, pokrita z odejo, na kateri so košarkarske žoge s številko 77. Tokrat se je Gabriela stiskala k mamici Anamarii, ki ni mogla skriti prešernega nasmeška, ki ji je krasil obraz na ta posebni dan. Anamaria je pokazala tudi darilce, s katerim so jo razveselili, in sicer s čokolado oblite jagode in iz ananasa izrezan napis ‘mama’.

Ji je prikupno darilo podaril Luka?

 

Foto: instagram Anamaria Goltes Foto: instagram Anamaria Goltes

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 20:59 13. Maj 2024.

    No žurnalWTF, za en klik več si poskrbel kar sam... 😁🤣🤣

  • 17:54 13. Maj 2024.

    A gledate pa? In se "fajtate "potem?

  • 16:12 13. Maj 2024.

    A ne vidite da je to amaterski medij ki ga brez clickbaitov noben ne bi niti povohal... Poskrbi da gledaš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.