Magazin > VIP
25747 ogledov

To je Dončičeva Anamaria dobila za materinski dan

anamaria goltes Instagram
Pokazala je, kako je praznovala materinski dan.

12. maja vsako leto Američani praznujejo materinski dan. Prvič ga je čez lužo praznovala tudi Anamaria Goltes, partnerka našega košarkarskega asa Luke Dončića, ki je mati postala decembra, ko se jima je rodila hčerkica Gabriela.

Čeprav partnerja hčerko skrbno skrivata pred mediji, kdaj pa kdaj objavita kakšno prikupno fotografijo. V preteklosti sta že pokazala, kako se je njuna prvorojenka udeležila prve očkove tekme ali pa kako z njim drema na kavču, pokrita z odejo, na kateri so košarkarske žoge s številko 77. Tokrat se je Gabriela stiskala k mamici Anamarii, ki ni mogla skriti prešernega nasmeška, ki ji je krasil obraz na ta posebni dan. Anamaria je pokazala tudi darilce, s katerim so jo razveselili, in sicer s čokolado oblite jagode in iz ananasa izrezan napis ‘mama’.

Ji je prikupno darilo podaril Luka?

 

Anamaria Goltes | Avtor: instagram instagram
Anamaria Goltes | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • linlina 20:59 13.maj 2024.

    No žurnalWTF, za en klik več si poskrbel kar sam... 😁🤣🤣

  • manja53 17:54 13.maj 2024.

    A gledate pa? In se "fajtate "potem?

  • žurnalWTF 16:12 13.maj 2024.

    A ne vidite da je to amaterski medij ki ga brez clickbaitov noben ne bi niti povohal... Poskrbi da gledaš Žurnal samo z adblockom, ker njim itak ni pomembno nič drugega kot da klikneš na članek ker s tem služijo. ...prikaži več Več klikov = več € od oglasov.... Samo to jim je važno, pred časom je ena njihovih celo nekaj v tem stilu odgovoarjala v komentarjih... Skratka poden od medija

Sorodne novice