Ne boste verjeli, koliko stane Melanijina torbica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oglej si celoten članek

Melania Trump menda ni bila prav nič žalostna, ko je zapuščala Belo hišo, se je pa včeraj kljub temu odela v pogrebno črnino.
Nosila je elegantno Chanelovo kratko jakno, obleko iz modne hiše Dolce & Gabbana, čevlje blagovne znamke Louboutin in Hermesovo torbico iz krokodiljega usnja v vrednosti 70 tisoč dolarjev.

Foto: Profimedia melania trump Med letom na Florido se je Melania preoblekla v bolj veselo Guccijevo obleko, ki stane 3700 dolarjev.

Foto: Profimedia melania trump
Lepotica očitno prisega na evropske modne oblikovalce, kar je Američanom trn v peti, zato seveda niso pozabili pohvaliti nove prve dame, ki si je za inavguracijo izbrala plašč bolj ali manj znane ameriške blagovne znamke Markarian in tako pokazala, da podpira domačo modo in gospodarstvo. S svojo opravo je navdušila tudi podpredsednica ZDA, Kamala Harris, ki se je odločila za obleko in plašč, ki sta prišla izpod rok dveh temnopoltih ameriških modnih oblikovalcev, Johna Rogersa in Sergia Hudsona. "Hvala, gospa podpredsednica. Počaščena sva, da sva lahko odigrala majhno vlogo v tem zgodovinskem trenutku,“ se je Rogers zahvalil na Twitterju.

Foto: Profimedia jill biden, joe biden

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 06:33 22. Januar 2021.

    Ni vredna komentarja. Več ima na sebi manj ima v glavi!!

  • 00:25 22. Januar 2021.

    Ob Trumpu ji noben denar tega sveta ne more pomagati. Naj ima torbico za 70 čukov. Ko bodo Donaldu enkrat …

  • 19:59 21. Januar 2021.

    Kolko pa stanejo mesečno, vsi kvazi social kulturniki, naše delavce..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.