Magazin > Lepota & telo
31403 ogledov

Ne boste verjeli, koliko stane Melanijina torbica.

melania trump Profimedia

Melania Trump menda ni bila prav nič žalostna, ko je zapuščala Belo hišo, se je pa včeraj kljub temu odela v pogrebno črnino.
Nosila je elegantno Chanelovo kratko jakno, obleko iz modne hiše Dolce & Gabbana, čevlje blagovne znamke Louboutin in Hermesovo torbico iz krokodiljega usnja v vrednosti 70 tisoč dolarjev.

melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia
Med letom na Florido se je Melania preoblekla v bolj veselo Guccijevo obleko, ki stane 3700 dolarjev.

melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Lepotica očitno prisega na evropske modne oblikovalce, kar je Američanom trn v peti, zato seveda niso pozabili pohvaliti nove prve dame, ki si je za inavguracijo izbrala plašč bolj ali manj znane ameriške blagovne znamke Markarian in tako pokazala, da podpira domačo modo in gospodarstvo. S svojo opravo je navdušila tudi podpredsednica ZDA, Kamala Harris, ki se je odločila za obleko in plašč, ki sta prišla izpod rok dveh temnopoltih ameriških modnih oblikovalcev, Johna Rogersa in Sergia Hudsona. "Hvala, gospa podpredsednica. Počaščena sva, da sva lahko odigrala majhno vlogo v tem zgodovinskem trenutku,“ se je Rogers zahvalil na Twitterju.

jill biden, joe biden | Avtor: Profimedia Profimedia

 
Komentarjev 14
 • Janez 06:33 22.januar 2021.

  Ni vredna komentarja. Več ima na sebi manj ima v glavi!!

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 00:25 22.januar 2021.

  Ob Trumpu ji noben denar tega sveta ne more pomagati. Naj ima torbico za 70 čukov. Ko bodo Donaldu enkrat sodili in dokazali kakšne packarije jr delal ji tudi ta torbica ne bo ostala. Še gate ji bodo vzeli.

 • kapibara1 19:59 21.januar 2021.

  Kolko pa stanejo mesečno, vsi kvazi social kulturniki, naše delavce..??