To je lepotica, zaradi katere se je naš športnik razšel s trenerjem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kakšen lep par.
Oglej si celoten članek

Ste že videli, kakšno lepo dekle ima naš atlet, metalec diska Kristjan Čeh? Srce mu je ukradla estonska metalka kladiva Anna Maria Orel, o kateri se je veliko pisalo pretekli mesec.

"Nič ni bilo na osebni travni, ni bilo kakšnega spora, moja vrata so še vedno odprta. Kristjan ni sprejel načina dela, tega, da ne meša posla s privatnim življenjem. Ko smo to želeli predstaviti, je dejal, da mu grenimo življenje. Mogoče smo šli nekoliko ostro, da ne more trenirati z Orlovo, ki ga moti med treningi. On ni sprejel, da ima trening vrhunskega atleta svoje pogoje in zahteve, tudi odrekanja. Sam sem še vedno pripravljen delati z njim, to sem povedal vsem. A sem bil vedno načelen, vedno sem zahteval maksimum od sebe in to pričakujem tudi od drugih," pa je pojasnil Rajher, vseh sedem let Čehove tekmovalne poti njegov edini trener.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:57 1. Avgust 2021.

    Prvo: To sploh ni lepotica. Drugo: Kot kaže je zapravil medaljo zaradi te koooze. Celo življenje mu bo žal za …

  • 17:08 1. Avgust 2021.

    In ga je stalo olimpijske medalje. Saj bo bolje, če zmore še kaj z glavo.

  • 13:49 1. Avgust 2021.

    vsaka čast fantu,si že zmagovalec,to pač nekateri ne razumejo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.