Magazin > VIP
86354 ogledov

To je lepotica, zaradi katere se je naš športnik razšel s trenerjem

kristjan čeh Instagram
Kakšen lep par.

Ste že videli, kakšno lepo dekle ima naš atlet, metalec diska Kristjan Čeh? Srce mu je ukradla estonska metalka kladiva Anna Maria Orel, o kateri se je veliko pisalo pretekli mesec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Maria Orel (@annamaria_orel)


Zaradi nje se je Čeh, ki je na olimpijskih igrah zasedel 5. mesto, namreč razšel s svojim trenerjem Gorazdom Rajherjem, ker ta ni dovolil, da bi Anna Maria sodelovala pri treningu. "Zaradi različnih pogledov, s kom lahko treniram, je prišlo do prehitrih reakcij tako na moji kot na trenerjevi strani. Zahteval je, da pri treningu ni mojega dekleta. Orlove, metalke kladiva iz Estonije. To je bil glavni razlog, zato sva se razšla," je dejal Čeh.

"Nič ni bilo na osebni travni, ni bilo kakšnega spora, moja vrata so še vedno odprta. Kristjan ni sprejel načina dela, tega, da ne meša posla s privatnim življenjem. Ko smo to želeli predstaviti, je dejal, da mu grenimo življenje. Mogoče smo šli nekoliko ostro, da ne more trenirati z Orlovo, ki ga moti med treningi. On ni sprejel, da ima trening vrhunskega atleta svoje pogoje in zahteve, tudi odrekanja. Sam sem še vedno pripravljen delati z njim, to sem povedal vsem. A sem bil vedno načelen, vedno sem zahteval maksimum od sebe in to pričakujem tudi od drugih," pa je pojasnil Rajher, vseh sedem let Čehove tekmovalne poti njegov edini trener.

Komentarjev 7
  • Porko2 19:57 01.avgust 2021.

    Prvo: To sploh ni lepotica. Drugo: Kot kaže je zapravil medaljo zaradi te koooze. Celo življenje mu bo žal za to potezo, ker nikoli več ne bo osvojil olimpijske medalje,

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 17:08 01.avgust 2021.

    In ga je stalo olimpijske medalje. Saj bo bolje, če zmore še kaj z glavo.

  • krucefiks 13:49 01.avgust 2021.

    vsaka čast fantu,si že zmagovalec,to pač nekateri ne razumejo