To je Meghan na prvem snidenju podarila Kate

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vojvodinja je bila nad darilom navdušena.
Oglej si celoten članek

Že pred objavo knjige Finding Freedom, ki naj bi na prodajne police prišla prihodnji teden, na dan prihajajo zgodbice o princu Harryju in njegovi soprogi Meghan, ki sta jih izbrskala avtorja Carolyn Durand in Omid Scobie

Durand in Scobie sta med drugim razkrila, da se je Meghan z verižico dvoru zamerila še pred zaroko, izvedela pa sta tudi, kaj je Američanka Williamovi ženi podarila na prvem snidenju. Kate je en dan pred veselim dogodkom praznovala rojstni dan. Od Meghan je za svoj praznik dobila beležnico blagovne znamke Symthson, ki je znana po svojih usnjenih izdelkih. Kate naj bi bila nad darilom navdušena. S sabo ga je vzela celo na javni dogodek septembra lani. 

Foto: Profimedia kate middleton
A odnos med parom se je nato hitro ohladil. Med Kate in Meghan je počilo že pred poroko, vez med bratoma pa se je skrhala že, ko je Harry Willu zaupal, da bo Meghan obljubil večno zvestobo. William naj bi bratu svetoval, naj ne hiti. To mu je Harry menda zameril. 

Ker sta se počutila odrinjeno in ker se zadev nista smela lotiti na svoj način, sta Sussexa sklenila, da zapustita monarhijo, še pišeta omenjena avtorja. Harryja naj bi motilo tudi to, da ju niso dovolj cenili, čeprav je bila njegova žena na Otoku sprva zelo popularna. 
V knjigi sta avtorja zakonca Cambridge obtožila, da sta bila do Meghan sovražno nastrojena, kar je več virov zanikalo. Kate naj bi nekdanjo igralko sprejela z odprtimi rokami in jo celo povabila v svoj dom ter ji kuhala veganske obroke. 

Želiš tudi ti pokazati svoj talent? Pridruži se nam na Joonglaa Star šovu in se poteguj za nagrade v vrednosti več kot 15.000 €! Pod vodstvom treh slavnih mentorjev bomo izbrali novega top slovenskega Youtuberja! Hitro se prijavi na joonglaa.si, prijave so odprte do 7.8.
Joonglaa star


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.