To je moški, ki je zamenjal Bena Afflecka

Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner Foto: Profimedia Jennifer Garner
Igralec je očitno le še preteklost.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Garner je že od pomladi do ušes zaljubljena v svojega tehnološkega guruja in podjetnika Johna Millerja in čeprav nekdanjemu soprogu Benu Afflecku, s katerim imata tri otroke, pogosto priskoči na pomoč, je njeno srce očitno dokončno oddano. Z Benom se je sicer razšla že leta 2015, a sta se uradno ločila šele lansko leto. Miller je tudi prvi, s katerim se je Jen po ločitvi javno izpostavila.

Magazin Zaradi njega Jennifer Garner naravnost sije!

Golobčka so vsa ljubeča ujeli med nežnimi dotiki in objemi. Videti je, da je Garnerjeva v devetih nebesih. Sicer pa igralka sledi trendu hollywoodskih kolegic, ki si za ljubimce in partnerje v zadnjih letih izbirajo moške, ki šarma ne skrivajo v mišicah, temveč v možganih. 

Magazin Neverjetno: Takšen je Ben Affleck po 40-dnevnem odvajanju!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:57 15. Januar 2019.

    Ima pa okus za moske😂😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.