Magazin > VIP
7036 ogledov

Neverjetno: Takšen je Ben Affleck po 40-dnevnem odvajanju!

ben affleck
Affleck se zdravi zaradi odvisnosti od alkohola.
Bena Afflecka je nekdanja žena, Jennifer Garner, avgusta strpala na zadnji sedež avtomobila in ga odpeljala na kliniko za odvajanje. Fotografije objokanega igralca so šokirale svet in tudi Afflecka, ki se je odločil, da, čeprav se je zdravljene uradno že končano, ostane še nekaj časa na kliniki.

ben affleck Magazin Paparaci posneli žalostne fotografije: Ben Affleck spet na dnu

Ben se na zdravljenju, to je že njegov tretji obisk klinike, ni posvetil le duševnemu zdravju, ampak tudi telesu. V javnost so namreč prišlo nove fotografije igralca, ki je več kot očitno pridno dvigoval uteži. Tik preden je odšel na odvajanje, so Afflecka videli v restavraciji s hitre prehrano, domov pa so mu pripeljali veliko pošiljko alkohola. Zvezdnik takrat ni bil videti v najboljši formi, kar nikogar, ki je vedel, kako živi, ni čudilo.

ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Dva tedna po vpisu na kliniko, ko se je končalo razstrupljevanje telesa, je Ben lahko zapustil ustanovo in se odpeljal domov – a le na trening. Igralec ima namreč v svoji vili fitnes naprave, kjer je lahko s trenerjem v miru treniral. Sedaj je videti precej bolje, zdi pa se, da je tudi bolj samozavesten.

Odprto pismo

Igralec je na družbenem omrežju objavil odprto pismo, v katerem se je zahvalil za podporo. Povedal je tudi, da mu je veliko ljudi zaupalo svojo zgodbo z odvisnostjo, za kar se jim zahvaljuje, saj ga je njihova moč navdihnila. "Vedenje, da nisem sam, pomaga. Opomniti sem se moral, da je poiskati si pomoč znak poguma in ne šibkosti,“ je še zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.