To je najbolj tečno astrološko znamenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
So kritične in imajo spomin kot sloni. Govora je o ….
Oglej si celoten članek

Device veljajo za najbolj natančno, kritično in tudi samokritično znamenje.

Če so slabe volje, boste to takoj začutili. Ob živce device najbolj spravljajo površnost, počasnost in lenoba, zato znajo biti zelo (zelo, zelo) tečne. Če ji boste stopili na žulj ali jo kakorkoli razočarali, tega devica nikoli ne bo pozabila. In to vam bo tudi pokazala. Očitala vam bo stvari, ki so se zgodile v preteklem stoletju, pa tega še opazila ne bo.

Slaba lastnost tega znamenja je tudi, da poskušajo spremeniti ljudi okoli sebe. Od njih namreč zelo veliko pričakujejo. V bistvu od drugih pričakujejo toliko kot od sebe, se pravi OGROMNO oziroma preveč.

Mnogim se zdi, da so device zelo hladnega značaja. Razlog za to je njena sramežljivost, ki se hitro razblini, ko se počuti napadeno. Takrat bo devica odvrgla svoj deviški pas in vas z njim pošteno lopnila po betici. Ker so zelo pravične in resnicoljubne, ste si njen srd verjetno zaslužili ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.