Magazin > Odnosi in prosti čas
15076 ogledov

To je najbolj tečno astrološko znamenje

jeza, spor, ljubeze, tečnoba Profimedias
So kritične in imajo spomin kot sloni. Govora je o ….

Device veljajo za najbolj natančno, kritično in tudi samokritično znamenje.

Če so slabe volje, boste to takoj začutili. Ob živce device najbolj spravljajo površnost, počasnost in lenoba, zato znajo biti zelo (zelo, zelo) tečne. Če ji boste stopili na žulj ali jo kakorkoli razočarali, tega devica nikoli ne bo pozabila. In to vam bo tudi pokazala. Očitala vam bo stvari, ki so se zgodile v preteklem stoletju, pa tega še opazila ne bo.

Slaba lastnost tega znamenja je tudi, da poskušajo spremeniti ljudi okoli sebe. Od njih namreč zelo veliko pričakujejo. V bistvu od drugih pričakujejo toliko kot od sebe, se pravi OGROMNO oziroma preveč.

Mnogim se zdi, da so device zelo hladnega značaja. Razlog za to je njena sramežljivost, ki se hitro razblini, ko se počuti napadeno. Takrat bo devica odvrgla svoj deviški pas in vas z njim pošteno lopnila po betici. Ker so zelo pravične in resnicoljubne, ste si njen srd verjetno zaslužili ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.