To je najpogostejši razlog za prevaro

Foto: Profimedia
Razlog je povsem preprost in na prvo žogo.
Oglej si celoten članek

V okviru projekta Theratalk so se znanstveniki z Inštituta za psihologijo v Göttingenu ukvarjali z razlogi, zakaj se ljudje odločijo za skok čez plot. Čeprav je razlogov veliko, pa so si znanstveniki enotni, da obstaja eden, zaradi katerega večina ljudi pristane v tuji postelji.

Magazin Pojavil se je nov trend med samskimi

Da bi odkrili najpogostejši razlog za prevaro, so v anketo vključili 219 moških in žensk, ki so bili vsaj enkrat v življenju nezvesti. Kar 76 odstotkov moških in 84 odstotkov žensk je izjavilo, da je bilo nezadovoljstvo s spolnim življenjem v njihovi vezi največji razlog, da so zadovoljstvo iskali drugje. Ste presenečeni nad rezultatom?

Magazin To je značilnost, ki si jo delijo najsrečnejši pari

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:40 18. Junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • 23:47 17. Junij 2018.

    Ancka,odkrila si toplo vodo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.