To je novi komentator šova Od težaka do junaka

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V oddajo so, kot kaže, povabili radijskega voditelja.
Oglej si celoten članek

Jasna Kuljaj je na Instagramu objavila zgodbo (insta story) in pokazala novega komentatorja šova Od težaka do junaka. Gre za oddajo, v kateri komentirajo dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Foto: Instagram tadej bricelj

Kot je znano, se je voditeljskemu stolčku odpovedal Rok Tomažin, ker mu ni bilo všeč, da so Špelo Grošelj odpustili. Bo Bricelj sedel na njegov stolček ali bo v oddaji le kdaj pa kdaj gost? Briclja smo poklicali, a nam je prijazno odgovoril, da tega ne komentira, na odgovore Planet TV pa še čakamo.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.