To je novi posel Oriane Girotto

Foto: Monica Girotto
Foto: Monica Girotto
To delo ji je res pisano na kožo.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Oriana Girotto je znana po tem, da je izjemno delavna. Poleg televizijskega dela je bila tako že od nekdaj aktivna tudi na drugih področjih. Včasih je kot turistična vodička v Ljubljani gostila italijanske turiste, kar še vedno občasno počne, med korono pa se je lotila poučevanja italijanščine preko spleta, pri čemer je bila tako uspešna, da jo je kot učiteljico v svoje vrste povabila ena izmed jezikovnih šol, ki ponuja učenje tujih jezikov v alfa stanju. 

Oriana pa ne počiva niti poleti, ljubezen do turizma in glasbe je združila v zanjo sanjsko delo. Temnolasa lepotica je namreč vodička glasbenih navdušencev, ki se na koncerte svojih idolov odpravijo v evropske prestolnice. Zaprisežena rokerica je tako službeno obiskala že koncert Roling Stones, Måneskin, Rammstain, Iron Maiden in drugih velikanov svetovne glasbene scene. Letos je z gosti tako obiskala že kar 20 koncertov, kmalu pa nadaljuje z jezikovnimi tečaji v alfa stanju. Dela ji tako ne zmanjka, saj opravlja kar štiri službe hkrati. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:04 26. Julij 2022.

    Tv voditeljica, halo, potem je Jani Moderndofek voznik formule 1

  • 13:58 26. Julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od …

  • 12:42 26. Julij 2022.

    Ta tudi ne ve več kaj bi sama s sabo počela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.