To je po slovesu povedala Nadiya Bychkova

Foto: Profimedia Nadiya Bychkova
Ni bila dovolj dobra, da bi prišla do finala.
Oglej si celoten članek

Slovenska plesalka ukrajinskih korenin Nadiya Bychkova je nastopila v priljubljenem britanskem šovu Strictly Came Dancing (Zvezde plešejo, pri nas, op. a.), kjer je mentorirala Davooda Ghadamija, britanskega igralca.

Magazin Tako grdo je The Sun pisal o Nadiyi Bychkovi

Plesni par je iz tekmovanja izpadel v 11. tednu, ko sta nazadnje zaplesala argentinski tango. Nadiya je v šovu povedala, da je Davood odličen učenec, ki je že zelo blizu profesionalnemu plesalcu, na svoj Facebook pa je zapisala: "Ti si moj zmagovalec Davood. Presrečna sem, da si bil ti moj soplesalec. Izjemna oseba si. Prijatelj za vse življenje. Hvala ti! /.../ To potovanje s teboj je bilo izjemno."

xxx

Nadiya je očarala Britance, ki šov zelo radi spremljajo, britanski medij The Sun pa jo je označil za 'požiralko moških', ki za seboj pušča strta srca ter o njej poizvedeli, kolikor so le lahko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.