Magazin > VIP
13336 ogledov

Tako grdo je The Sun pisal o Nadiyi Bychkovi

Nadiya Bychkova
Namigujejo, da bi moralo ženo njenega soplesalca skrbeti.

Nadiya Bychkova | Avtor: Profimedia Profimedia
Plesalka Nadiya Bychkova na Otoku postaja vse večja zvezda, saj je BBC-jev šov Strictly Come Dancing med Britanci izjemno zaljubljena. Lepotico zasledujejo paparaci, članki o njej pa se pojavljajo tudi v tamkajšnjih medijih, med drugim je o njej pisal tudi The Sun, ki pravi, da je svetlolaska "seksualno nabita ženska“, ki je za seboj pustila celo vrsto strtih src.

"Nadiya je zapustila svojo prvo ljubezen in soplesalca, Miho Vodičarja, za drugega soplesalca Petra Klinca, zato so jo slovenski oboževalci šova Zvezde plešejo označili za nimfomanko (maneater),“ so med drugim zapisali in dodali, da ženi igralca Davooda Ghadamija, s katerim pleše na BBC-ju, nihče ne bi mogel zameriti, če bi jo skrbelo za zakon.

Nadiya je po pisanju medija nudistka, izbrskali pa so tudi, da se je že dvakrat slekla za Playboy. "Je izjemno samozavestna plesalka in dvakratna svetovna prvakinja v latinskoameriških plesih, ki je na poti, da dobi tisto, kar si želi, ne more nič ustaviti,“ še pišejo.
Vir naj bi jim povedal, da ima Nadiya v Sloveniji slab sloves in da je morala poslušati zmerljivke, ker je bilo veliko govoric o raznih romancah. "Je ognjevita, strastna in neverjetno seksi. Moški so se zaljubljali vanjo in tudi ona se ni mogla zadržati. Je spolno nabita ženska.“

Mediji so izbrskali tudi Nadiyino izjavo o moških. "Pričakujem, da bo moj moški meni najljubši na svetu. Da me bo sprejel, takšno kot sem, in da bi za naju naredil vse.“

Poleg razmerja s Klincem medij omenja še njeno romanco z Janom Plestenjakom, njen zakon s plesalcem Sergejem  Konovaltsevom, afero z Anžetom Čerinom in zvezo z nogometašem Matijo Škarabotom, s katerim ima otroka.

Komentarjev 3
  • Avatar mike1968
    mike1968 13:06 20.november 2017.

    Tudi jaz se je ne bi branil ;)

  • Majazmaja 12:35 20.november 2017.

    Kar dolg spisek ...

  • Tine123 11:27 20.november 2017.

    Saj je večina takih..