To je prava zaposlitev naše vroče voditeljice

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Si mislite?
Oglej si celoten članek

Kadar ne vodi priljubljene studijske oddaje o F1 na TV3, se nekdanja misica in manekenka Katarina Jurkovič ukvarja s financami. Redno je namreč zaposlena pri Vzajemci Skupina d. o. o., kjer se ukvarja z investiranjem v vzajemne sklade. Uff, tako vroči finančnici bi v varstvo vsekakor zaupali še kaj več kot le finance!

Katarina pa ni zaposlena le v medijskem in finančnem svetu, pač pa tudi zasebnem, saj je mamica štiri in pol leta staremu sinu Marcu. Pravi, da je v družbi sina "luštno, včasih pa seveda tudi naporno." A lepotica spretno navigira med materinstvom, poslom in medijskim svetom, v katerem se odlično znajde, saj je kot voditeljica mnogo let delala tudi na TV Golica. Pravi, da ji je format oddaje o formuli 1 pisan na kožo, saj obožuje vse vrste športa. To se seveda pozna na njeni božanski postavi, ki jo pridno vzdržuje tudi po porodu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.