Predsedniški odgovor hudo bolni pevki Niki

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pevka je za pomoč zaprosila tudi najvišje državne instance.
Oglej si celoten članek

Nika Antolos, hrvaška pevka, ki je zbolela za multiplo sklerozo, se vsakdan bori s številnimi zdravstvenimi težavami, najbolj pa jo boli, da ne ve, kako dolgo bo še lahko ob svoji dvoletni hčerki. Kot smo že pisali, Nika za lajšanje bolečin uporablja olje medicinske konoplje, ki pa ga kupuje v Sloveniji, saj na Hrvaškem ni legalno. Pevka je zaradi tega naslovila javno pismo na hrvaško predsednico Kolindo Grabar Kitarović, a žal ni dobila odgovora, ki bi si ga želela.

Magazin Pevka Nika: "Moja malčica raste, mene pa čez dve leti morda več ne bo"

"Na žalost je na Hrvaškem veliko ljudi, ki trpijo za različnimi boleznimi, ki jih v vsakdanjem življenju postopoma blokirajo in jim povzročajo hude fizične bolečine. Zato poskušam v celoti razumeti problem, o katerem govorite,"  je v pismu zapisala predsednica, ki pravi, da razume stisko, ki je še toliko večja, ker je Nika mama malčica, a da predsednik nima pooblastil, da bi spreminjal zakon. Povabila jo je tudi na sestanek, na katerem bi o tej tematiki govorili podrobneje in pogledali, kako ji Kitarovićeva lahko pomaga.

Magazin Bolezen mlajših žensk

Antolosova z odgovorom ni bila zadovoljna. Pravi, da jo spoštuje, a da naj odgovorni za spreminjanje zakonov potrkajo na svojo vest in da si ne želi od svoje vlade nič drugega, kot to, da vlada v dobrobit svojega naroda. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.