Magazin > VIP
22401 ogledov

Pevka Nika: "Moja malčica raste, mene pa čez dve leti morda več ne bo"

Nika Antolos Instagram
Estradnica je pri devetindvajsetih zbolela za multiplo sklerozo.

Hrvaška pevka Nika Antolos, članica banda Feminnem, je razkrila, da so ji pred dvema mesecema diagnosticirali multiplo sklerozo, o svoji borbi pa je spregovorila za IN Magazin, piše 24 Sata.

"Nog ne čutim več vse do popka, pred mesecem dni pa se je stanje še poslabšalo, sedaj ne vidim na levo oko. Vsi te simptomi, nemogoče jih je našteti. Boli me, vsak dan, utrujena sem, vrti se mi," je opisala Nika, ki pravi, da je njena prihodnost negotova: "Najbolj grozno od vsega je, da ne vem, ali bom pri devetindvajsetih sploh še živa, na vozičku, še naprej v bolečinah ali bo pri tridesetih veliko bolje. Pojma nimam. Moja malčica raste, moja malčica, a ji ne moram obljubiti ali bom z njo še dve leti."

kmetijapop Kmetija Magazin Kmetija: Tej tekmovalki mama in fant zbolela za neozdravljivo boleznijo

Pevka pa je z javnim pismom pobarala tudi Kolindo Grabar Kitarović, in sicer glede konopljinega olja, ki lajša simptome, a je na Hrvaškem še vedno ilegalen. Nika je predsednici napisala, da mora kršiti zakon in olje kupovati v Sloveniji, kar ji povzroča še dodaten stres. Povedala je, da namesto, da bi se s hčerko lovila, jo bo mala morda kmalu morala porivati v vozičku. Ona in šest tisoč ostalih Hrvatov nima časa, živijo za sedaj, zato jo prosijo, da stvari čim prej premakne, saj je olje ena redkih stvari, ki pomaga lajšati bolečine pri tovrstnih boleznih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tri babe u meni (žena-dijete-nema me). I to je ok. Osim ako imaš krive gužve oko sebe, pa te guraju u kutije kao loptu-ne ide. Meni je bitno da se nas tri jednako volimo. Sve ovo izvana može čekati.. Ili ne mora, ne nas dira.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________________________________________________ #citat #croatia #writing #writer #ljubav #sea #nikaantolosruban #bosnaihercegovina #srbija #slovenia #pisci #quote #quotes #quotesoftheday #sayings #hrvatska #makedonya #zagreb #rijeka #izreke #god #girl #woman #photography #woman #jesus #citati #poetsofinstagram #poetrycommunity #poetry

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Rok Kunaver Zvezde plešejo Magazin Zvezde plešejo: Rok iz mamine tragedije črpal vse, kar je danes

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice