To je resnica o tem prizoru iz filma Pravzaprav ljubezen

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videti je zelo enostavno, a temu sploh ni bilo tako ...
Oglej si celoten članek

Eden najlepših božičnih filmov vseh časov Pravzaprav ljubezen iz leta 2003 za kamerami ni bil tako pravljičen, sploh za igralskega zvezdnika Hugha Granta ...

Scena, v kateri Hugh Grant kot novoizvoljeni premier poplesava po novem domu, je bila v resnici igralcu pravi trn v peti. Nekaj, kar je bilo videti kot spontano poplesavanje, je bilo za igralca pravo trpljenje in zadrega. Hugh si je kar naprej izmišljal izgovore, da je lahko preložil snemanje te scene, pa naj je bil to poškodovanj gleženj ali pozabljene vrstice. Tako zelo je zavlačeval, da so to sceno posneli šele na zadnji produkcijski dan. 

"Predstavljajte si 40-letnega godrnjavega Angleža ob sedmih zjutraj, povsem treznega … bil je absolutni pekel," je o sceni priznal Grant. Da Hughu scena res ni bila po godu, pa se spominja tudi njegov soigralec Colin Firth: "Spominjam se, kako zelo se je razburil zaradi plesa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.