Magazin > Film & Glasba & TV
7454 ogledov

To je resnica o tem prizoru iz filma Pravzaprav ljubezen

Hugh Grant YouTube
Videti je zelo enostavno, a temu sploh ni bilo tako ...

Eden najlepših božičnih filmov vseh časov Pravzaprav ljubezen iz leta 2003 za kamerami ni bil tako pravljičen, sploh za igralskega zvezdnika Hugha Granta ...

Scena, v kateri Hugh Grant kot novoizvoljeni premier poplesava po novem domu, je bila v resnici igralcu pravi trn v peti. Nekaj, kar je bilo videti kot spontano poplesavanje, je bilo za igralca pravo trpljenje in zadrega. Hugh si je kar naprej izmišljal izgovore, da je lahko preložil snemanje te scene, pa naj je bil to poškodovanj gleženj ali pozabljene vrstice. Tako zelo je zavlačeval, da so to sceno posneli šele na zadnji produkcijski dan. 

"Predstavljajte si 40-letnega godrnjavega Angleža ob sedmih zjutraj, povsem treznega … bil je absolutni pekel," je o sceni priznal Grant. Da Hughu scena res ni bila po godu, pa se spominja tudi njegov soigralec Colin Firth: "Spominjam se, kako zelo se je razburil zaradi plesa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice