Magazin > VIP
4530 ogledov

Ugrabil ženo igralca Hugha Granta

hugh grant
Te medene tedne si bo Hugh Grant zapomnil tudi po neljubem incidentu.

Večni samec Hugh Grant je maja dahnil usodni "da“. Večno zvestobo je obljubil Anni Eberstein, s katero je že več let v zvezi. Par je medene tedne preživel v Parizu, ki mu pravijo tudi mesto ljubezni.

Med pogovorno oddajo Setha Meyersa pa je Grant razkril, da med ljubezenskimi počitnicami ni vse potekalo po načrtih. "S taksisti v Parizu se vedno zapletem v prepir. Niso najbolj prijazni. Ta pa je bil grozen,“ je svojo zgodbo začel igralec. Taksist naj bi mu zagotovil, da bo vožnjo lahko plačal s plačilno kartico, ko pa so prispeli na cilj, se je izkazalo, da temu ni tako. Od igralca je taksist zahteval gotovino, ki pa je ni imel pri sebi. "Rekel sem mu, da je nimam in začel se je prepir. Nato me je odpeljal do bankomata, ki pa prav tako ni deloval. Ženi sem nato rekel, naj hitro stopi iz vozila.“

Ko je taksist opazil, da se mu želita izmuzniti, je Grantovo ženo ugrabil. "Odpeljal se je z mojo ženo. To je pokvarilo najine medene tedne.“ Taksist je prestrašeno Eberstein sicer kmalu pripeljal nazaj. Grantu pa naj bi žena zamerila, da ni tekel za taksijem. "No, odpeljal se je s hitrostjo 80 kilometrov na uro. Nesmiselno bi bilo teči za avtom,“ se je pošalil.

Komentarjev 2
  • Ella_Coles 14:44 30.junij 2018.

    Online Delo od doma z Googlom ,,,,, Moja mati je na računalniku ustvarila 183 do 296 evrov na uro. Odpuščena je bila 2 meseca, zadnja mesec pa je bila plača 32584 EUR, ki je delala na računalniku dve uri na ...prikaži več dann. lahk0 preveritee tukaj ... ❥❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥❥ www.WebJob8.Com

  • Lovebites 14:19 30.junij 2018.

    Preberem zmazek,pogledam inicialke ,si mislim,okej,a la fetih menjava,dokler je na dopustu ali morebiti v Polju,....kako lahko objavljajo take kretenizme.Cudim se,da se furajo ta portal....zaradi takih bedakov,kot smo mi,ko sploh klikamo in komentiramo.