Magazin > VIP
29 ogledov

Ime Grantovega otroka: Srečno naključje

Hugh Grant Žurnal24 main
Nenačrtovana hčerka Hugha Granta se v angleškem prevodu imenuje Srečno naključje.

Malčica, ki se je Hughu Grantu in kitajski igralki Tinglan Hong rodila 26. septembra, naj bi se sicer imenovala Jessica, vendar je Tinglanin nekdanji partner, poslovnež Robert Hodge, razkril, da ji je igralka nadela tradicionalno kitajsko ime, ki v angleškem prevodu pomeni 'Srečno naključje' in se nanaša na njen nenačrtovani prihod. Poleg tega ji je izbrala tudi precej nenavaden vzdevek Bambus.

Tinglan in Hugh sta se spoznala januarja letos, razšla pa aprila. 51-letni igralec ni bil prisoten ob hčerkinem rojstvu, saj je bil na politični konferenci v Liverpoolu, zdaj pa svojo prvorojenko redno obiskuje. "Povedala mi je, da Hugh obišče Bambus vsakič, ko ima priložnost," je povedal Hodge ter razkril, da je bila 32-letnica precej razburjena, ko jo je Hugh zapustil. "Iskala je stabilnost in si želela otroka in na neki način je to dobila. Vendar ni videti, da bi ji kdo stal ob strani."

Hongova naj bi igralčevo nekdanje dekle Elizabeth Hurley nameravala prositi, če bi bila dekličina botra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.