Magazin > VIP
4271 ogledov

Osebna tragedija: Zato je bila igralka v tem žalostnem prizoru tako prepričljiva

emma thompson youtube
Emma Thomspon razkrila, kaj je prestajala med snemanjem kultnega božičnega filma Pravzaprav ljubezen.

Prizor v filmu Pravzaprav ljubezen, v katerem se Emma Thompson po odpiranju božičnih daril zateče v spalnico, kjer začne neutolažljivo jokati, spada med najbolj prepoznavne prizore filma, ki je sicer poln zabavnih in komičnih trenutkov.

Emma je bila v vlogi prevarane žene, ki je odkrila nakit, ki ga je njen mož kupil ljubimki, zelo prepričljiva, sedaj je razkrila, zakaj se je v vlogo lahko tako hitro vživela. "Prizor, v katerem moj lik stoji ob postelji in joka, je znan vsakomur, saj je bil vsak od nas že v takšnem položaju. Ken (Branagh, op. avt.) mi je zlomil srce, tako da vem, kako je, ko najdeš verižico, ki ni zate. Sicer ni bilo čisto tako, ampak lahko rečem, da smo vsi kaj podobnega že doživeli," je povedala Thomsponova, ki je bila z režiserjem osem let v zvezi. Branagh jo je prevaral z igralko Heleno Bonham Carter, ki jo je spoznal med snemanjem filma Mary Shelly’s Frankenstein.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.