To je skrivnost zakoncev Cvikl

Foto: Stane Jerko
Foto: Stane Jerko
Jerca Legan Cvikl in Milan Cvikl sta po sedmih letih zakona zaljubljena kot prvi dan.
Oglej si celoten članek

Foto: Stane Jerko Jerca Legan Cvikl Znana diplomatska družina Cvikl se je v začetku maja, po šestih letih življenja v tujini, vrnila v domačo Ljubljano. Jerca in Milan sta sicer poročena že sedem let, v zakonu sta se jima rodila dva sinova, zakonca pa sta še vedno do ušes zaljubljena. V čem je skrivnost?

Jerca je pred leti napisala priročnik za mladoporočence in svojih nasvetov se drži tudi v praksi. Pravi, da si z možem pogosto vzameta čas zase in da je to izrednega pomena. Pred kratkim sta tako skupaj osvojila Triglav, redno pa obiskujeta tudi kulturne dogodke in si privoščita kakšno potovanje.

"To je nujno in midva to kar redno počneva. Imava srečo, da imava krasno varuško, mojo mamo, ki ji povsem zaupam in se v času, ko sta otroka v varstvu, lahko povsem odklopim od materinskih obveznosti. Kolikor je to mogoče. Poleg časa drug za drugega, pa so za uspešen zakon pomembni tudi skupni interesi in skupni projekti, to pa zato, da zakonca skupaj rasteta in se razvijata," meni Cviklova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 11:46 18. Julij 2016.

    ja pa naj baba napiše priročnik kako uspešno in srečno preživeti z eno minimalno plačo 3 ali 4 člansko družino …

  • 08:42 18. Julij 2016.

    A ni en teden nazaj, jamrala, da si želi v SLO anonome..<br />Pa sem ju oba, sedaj vidim, da jih …

  • 21:27 17. Julij 2016.

    kriva bosta, če dobim, dobimo diabetes od teh dveh kreatur...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.