To je super moč, ki jo imajo moški vegani!

Foto: Profimedia
Uau, punce, ste to vedele?
Oglej si celoten članek

Če gre verjetni dokumentarnemu filmu, ki ga je predvajal Netflix, so moški, ki prisegajo na vegansko prehrano, najboljši ljubimci! Eksperiment je vodil ameriški urolog dr. Aaron Spitz, ki je po različnih obrokih meril spolno moč košarkarja, igralca baseballa in tekača čez ovire. 

Prvi večer so jedli burrite, polnjene z govejim mesom, piščancem ali svinjino, naslednji večer pa brezmesne burrite, polnjenje s sojo in grahom. Dr. Spitz pa je po obeh obrokih meril njihovo aktivnost med spanjem. Športniki so čez noč nosili napravo za spremljanje in merjenje vzburjenosti. Po brezmesnem obroku je spolno vzburjenje športnikov ponoči trajalo tri do štirikrat dlje kot takrat, ko so jedli meso. 

"Ko pomislim na dobrega moškega, pomislim na nekoga, ki ima moč, vzdržljivost, spolni pogum in plodnost. Študija nakazuje na to, da več mesa kot ga moški pojedo, hitreje bodo izgubili svojo spolno moč. A to ni znanstveno potrjena študija, so pa rezultati, ki smo jih dobili, zanimivi in vredni razmisleka," je povedal dr. Spitz. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:54 2. December 2019.

    Pa se intelekt majo obicajno mal visji, za to ni potrebnr kake raziskave, sam komentarje beres, pa nisem veganka, a …

  • 16:51 2. December 2019.

    Ug ,a to si slisal ,sigurno od vaske zenske, sorry jaz bom.prej verjela eni raziskavi, pa ceprav ni ravno znanstvena, …

  • 07:42 2. December 2019.

    Jaz sem pa slišal,da vegani raje ljubijo rastline kot ženske,ker stik z mesom zanje ni sprejemljiv.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.