Magazin > Lepota & telo
4131 ogledov

To je super moč, ki jo imajo moški vegani!

moški
Uau, punce, ste to vedele?

Če gre verjetni dokumentarnemu filmu, ki ga je predvajal Netflix, so moški, ki prisegajo na vegansko prehrano, najboljši ljubimci! Eksperiment je vodil ameriški urolog dr. Aaron Spitz, ki je po različnih obrokih meril spolno moč košarkarja, igralca baseballa in tekača čez ovire. 

Prvi večer so jedli burrite, polnjene z govejim mesom, piščancem ali svinjino, naslednji večer pa brezmesne burrite, polnjenje s sojo in grahom. Dr. Spitz pa je po obeh obrokih meril njihovo aktivnost med spanjem. Športniki so čez noč nosili napravo za spremljanje in merjenje vzburjenosti. Po brezmesnem obroku je spolno vzburjenje športnikov ponoči trajalo tri do štirikrat dlje kot takrat, ko so jedli meso. 

"Ko pomislim na dobrega moškega, pomislim na nekoga, ki ima moč, vzdržljivost, spolni pogum in plodnost. Študija nakazuje na to, da več mesa kot ga moški pojedo, hitreje bodo izgubili svojo spolno moč. A to ni znanstveno potrjena študija, so pa rezultati, ki smo jih dobili, zanimivi in vredni razmisleka," je povedal dr. Spitz. 

Komentarjev 4
  • maja55 16:54 02.december 2019.

    Pa se intelekt majo obicajno mal visji, za to ni potrebnr kake raziskave, sam komentarje beres, pa nisem veganka, a ocitno bom morala postati, ce bom zelele dobit takega tipa:)

  • maja55 16:51 02.december 2019.

    Ug ,a to si slisal ,sigurno od vaske zenske, sorry jaz bom.prej verjela eni raziskavi, pa ceprav ni ravno znanstvena, torej od sedaj naprej sam vegani, saj so tud na pogled bolj ua, vsaj trebusnih mascob majo manj

  • sam50 07:42 02.december 2019.

    Jaz sem pa slišal,da vegani raje ljubijo rastline kot ženske,ker stik z mesom zanje ni sprejemljiv.....

Sorodne novice