Magazin > Lepota & telo
2732 ogledov

Pet enostavnih vaj, s katerimi se znebite podbradka

Obrazna joga strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Zgodi se, da podbradek ostane, kljub temu, da ste se odvečnih kilogramov uspešno znebili. Sploh, če ste v letih, ko koža izgublja svojo elastičnost. Dobra novica pa je, da se podbradka lahko znebite z naslednjimi enostavnimi, a učinkovitimi vajami.

Kričanje

Široko odprite usta, kot bi želeli na ves glas kričati, seveda vaja učinkuje tudi brez tega, da bi dejansko na glas kričali. Ta vaja krepi čeljustne mišice in napne mišice ter kožo celotnega obraza. 

Vrtenje glave

Pri tej vaji je važno, da glavo premikate le toliko, da vas ne boli. Gibe naprej, nazaj, levo in desno ponovite desetkrat in s kratkimi premori ponovite pet serij. 

Jezik na nebo

Jezik pritisnite na nebo tako močno kot zmorete in zadržite nekaj sekund. Vajo večkrat ponovite. 

Pest po brado

Podbradek postavite na pest in glavo potisnite navzdol. V takem položaju ostanite nekaj sekund in vajo večkrat ponovite.

Prhanje z vročo in hladno vodo

Izmenično tuširanje z vročo in hladno vodo pomaga tako pri odpravi celulita kot tudi podbradka. Kožo dodatno prekrvavi in napne. Za opazen učinek, se tako oprhajte vsak dan.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice